Pokušenie

Pokušenie. Asi tak by som jedným slovom nazvala omamnú vôňu telového masla, o ktorom bude dnes reč.

Okrajovo som ho spomenula ešte v decembri, nachádzalo sa v beauty krabičke od biobeauty. Nerada píšem recenzie o novýchc produktoch po týždni, dávam si záležať na tom, aby boli poriadne otestované a ja som bola s mojim názorom úplne stotožnená a konečne mám čas sa trochu povenovať aj blogu, takže je na čase sa povenovať ako prvému, tomuto voňavému zázraku. :)

Najprv Vám však trochu predstavím značku. 2sis je značka dvoch sestier, ktoré sa skvelo dopĺňajú. Jedna je dizajnérka a druhá chemička. Dokonalejšia kombinácia odetví asi ani nemôže byť :) K vysvetleniu názvu by to v podstate aj stačilo, no musím však spomenúť veľmi peknú myšlienku, ktorú som sa dočítaa na ich webe a to, že číslo dva zároveň symbolizuje použitie dvoch hlavných zložiek: kvapka vody (čistota, život, hygiena, jemnosť) a list (príroda, bio, bez chemických prísad). Žienky vedia čo robia, už len na samotnom vizuále to poznať. :) Keď si prebehnete ich produkty na webe TU alebo TU, prvé čo si určite všimnete, je úžasné spojenie farieb tak, aby ladili no zároveň neskutočne vábili. Aspoň tak to vidím ja :)

Cucu telové maslo je mojim prvým výrobkom od nich, no verím že nie posledným, nakoľko sa mi veľmi zapáčilo. Keď som ho prvý krát otvorila, ostala som v príjemnom šoku. Iba otvorené ústa a že wow. Konzistencia je úplne iná s akou som sa doteraz mohla niekde stretnúť, vyzerá ako zmrzlina, do toho tá vôňa... Normálne som mala chuť to zjesť! :D Trochu som si nevedela predstaviť roztieranie, keďže to bolo moje poprvé s touto konzistenciou, ale poviem vám, držte ma... to je jedna báseň ako krásne sa roztiera. Pri dotyku s pokožkou sa začne rozpúšťať a jemne kĺže po teplom tele až do stratena. Na tee nezanechá mastný povlak, ale jemný hydratačný film a ja mám ceý deň pocit vyživenej a hydratovanej pokožky. To naozaj ocením a hlavne teraz v zime, keď sa vysúšam ako stará slivka. :D Maslo volám pokušením nie nadarmo, keď spojíte super mňam konzistenciu (naozaj som to nezjedla, vážne, prisahám!), s hydtratáciou a vôňou, je to skutočné pokušenie všetkých zmyslov. Vôňa je krásna, prírodná, jemná, ako čerstvo natrhané maliny s jahodami. Terapia na dušu. Vôňu žiaľbohu na fotografii zachytiť ešte nedokážem, no snažila som sa priblížiť aspoň textúru. No to musíte skúsiť, ponoriť sa do nej :)




Fotografie som sa snažila nahrať v plnom rozlíšení, po priblížení by malo byť vidno drobné zrniečka. :) Konzistenciu pri roztieraní by som prirovnala k niečomu medzi suflé a olejom. Len je to naozaj jemnučké, ľahko to kĺže po pokožke.

Poďme si spraviť záver:
Plusy:

- krásne omamná, jemná, čistá vôňa
- skvelá hydratácia
- po dlhšom používaní jemná pokožka
- nelepí, nie je ani mastné na pokožke
- výnimočná konzistencia
- krásne balenie

Mínusy:

- závislosť

Share on Google Plus

About Nikki Devon

4 komentárov:

  1. Tuto značku jsem do teď vůbec neznala a musím říct, že vypadá fakt krásně. Konzistence jako zmrzlina? To musím mít! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta konzistence vypadá zajímavě! :)

    OdpovedaťOdstrániť