Matný lesk z ebayu

Na začiatok musím povedať, totálne som podľahla matným veciam. Matné laky, matné rúže, matné lesky (čo je dobrý paradox vzhľadom k ich názvu) :D Dokonca aj displej na notebooku mám matný. Matné veci sú super. Pred nedávnom som preliezala ebay zase raz, ako inak. A objavila som tam obrovské množstvo matných "leskov" za neskutočne smiešnu cenu. A mali aj červený odtieň (červenú jednoducho milujem) tak .. prečo to neskúsiť ?:) Moje dojmy nájdete v článku :)
Takže na vyskúšanie som si vybrala odtieň 05. Odfotila by som ho, no mám momentálne k dispozícii iba tablet, ktorý mi ktovieako nefotí :D Takže tieto fotky prikladám z ebay-u, odkaz na tieto "lesky" bude na konci :)

Krásny odtieň, no nie? :) Po pravde, veľa som od toho nečakala, keďže to stálo smiešnych $1.19.
No napriek tomu ma dosť prekvapil. Čo sa týka vône, nemá žiadnu, čo je len plus. Neviem, príde mi to lepšie akoby mal nejaký nepríjemný zápach. Konzistencia je taká, zvláštna, niečo medzi krémovou a riedkou. Ani netečie ani nie je extrémne hustý, ťažko to popísať. Prvá vrstva je slabučká, aspoň pre mňa a tak dávam vždy dve. Pri maľovaní pier mi to príde akoby som ich maľovala fixkou, následne kým tento "lesk" zaschne, tak mi to pocitom pripomína tie tetovačky na pery.. A dosť lepí! Ak spojíte pery skôr ako vyschne, nemyslím tým jemne, ale že ich otlačíte o seba, tak sa vám lesk z jednej pery prelepí na druhú. Hrôza. Po prvej vrstve odporúčam počkať, až potom naniesť druhú. A hlavne, nespájať pery !:D Potom keď lesk vyschne, vždy si obliznem pery, aby to tak nelepilo a potom je to už v pohode. :) Pozerala som nejaké recenzie na internete a našla som len pochvalné, no s týmto odtieňom mala problém aj jedna slečna, vraj sa jej lepil a farba nebola dobrá.. Ja som s krytím spokojná, len to lepenie.. Ale zas, je dobrý ako podkladová vrstva pre iný rúž/lesk :) Drží neskutočne, počas dňa ho nemusíte premaľovávať, môžete sa napiť, najesť, bozkávať :D a drží tam kde má. :) 

Pokúšala som sa aj o fotku tým mojim úchvatným tabletom.. Veľmi som farbu nevystihla, ale nevadí :D Lesk je naozaj matný, odtieň je taký červený s trochou oranžovej, na fotke ale vyzerá že je ružkovkastý, no vôbec.. Je presne takej farby akej je tá nádobka. Mimochodom, aspoň mne pripomína skúmavky, vám nie?:D

Na dotyk rukou, je lesk na perách jemný, nevysušuje ich.

Plusy tohoto lesku:
  • nízka cena
  • neskutočná výdrž
  • lesk je naozaj matný
  • nevysušuje pery
  • dá sa použiť ako podklad pre iný rúž/lesk


Mínusy:
  • lepí


Tak čo, kúpili by ste si ho? :) Ja zvažujem, že vyskúšam ešte nejaké odtiene, dokonca majú aj ďalšie červené a výber z farieb je naozaj bohatý ! A možno teda tie ostatné nebudú ani tak lepiť. :)

Odkaz na lesky TU


Share on Google Plus

About Nikki Devon

2 komentárov: