Víkend uprostred týždňa

K tomuto článku sa dokopávam už takmer mesiac. Je to síce staršie, ale chcem sa podeliť o svoje nákupy :D koho zaujíma bio, šialený život na ďalekom (najďalekejšom aký môže byť) východe,  určite nech číta ďalej



Písal sa rok 2015, apríl 29

:D:D dosť formálností, po náročnej pracovnej noci a žiadnom spánku som sa vydala na strastiplnú cestu autobusom (6 hodín) do Košíc. Cesta bola naozaj strastiplná, ale zvládla som ju. Na stanici som polhodinu iba tak sedela a predychávala a už bolo dobre. Nie že by mi bývalo zle z cesty, ale zrovna v ten osudný deň bolo a jediný presladený odporný nápoj, ktorý som vypila, Coca Cola, zo mňa vyletel zo pár krát.

Ubytovala som sa (všade mi asistoval samozrejme môj priateľ, ma nenechal samú, lebo zomierala som :D (nebi ma keď to budeš čítať) ). Z cesty som bola na toľko unavená, že sa mi veľmi behať hore dole nechcelo, takže celý deň sme strávili v izbe rozprávaním sa a nič nerobením. Večer sme si objednali takúto obriu pizzu, keďže sme obaja celý deň nejedli... Ani sme ju cez dvere nedostali, krabica sa musela nakloniť (áno, sama, bola kúzelná. no dobre nebola, šibe mi :D)

pizzu som odfotiť nestihla, padla nám za obeť veľmi rýchlo, i keď ráno sme dojedali zvyšky.
A na druhý deň sme sa odhodlali na dobrodružnú cestu po nákupákoch. Zašli sme do optimy, hneď v úvode bol bio obchodík s potravinami, kde som si kúpila strašne super džúsik, ale zabudla som ho odfotiť. :( Podpísali sme petíciu na ochranu vlkov, a pokračovali v ceste. Vydobila som si  (a veľmi som ani nemusela, našťastie je priateľ zvedavý viac ako ja, takže zo zvedavosti ide so mnou všade :D ) Soaphoriu ako jednu z prvých vecí.

Môj nákup sa skladal z dvoch šumivých tabliet a naparovacích chillo tab. Držala som sa na uzde, nemala by som ako vo svojom rupsačiku zobrať viac vecí, plus, doma mám toho tooooľko.. Musím sa krotiť. :D Prvú som odfotiť nestihla, rozsypala som ju nechtiac prudším nárazom do polovice a použila som ju okamžite ako som prišla domov. Bližšie sa nákupu povenujem v ďalšom článku, tu len spomeniem, čo som si kúpila:


Chillotab,
naparovacie tablety
Mliečne potešenie,
šumivá bomba,
ktorú som nevyfotila
Korenistý pomaranč,
šumivá bomba
Potom sme sa zastavili v kamienkove, kúpila som si milovaný ametyst, ktorý by som síce rada odfotila, ale nemôžem ho nájsť. :( Priateľovi sa natoľko zapáčili kamene, že na ďalší deň si jeden kúpil aj on a jeho meno znie fluorit. Sestra dostala chalcedon, veľmi pekný kamienok.

Prikladám ilustračné fotky:

Ametyst


fluorit

chalcedon

A potom sme si objednali zubné pasty v ewymede, ja druhé balenie, priateľ prvé. Aj tým sa bližšie povenujem v ďalšom článku. Prezradím len, že to bolo roztomilo zabalené.


Toto bola stručne a ľahko popísaná strastiplná púť na východ a pobyt na ňom. Hádam som vás skôr pobavila ako unudila a na záver, bolo mi tu dobre. Lúčim sa s fotkou z východu v mojom sexistickom pyžamku  (viem malo by tam byť pivo)



Share on Google Plus

About Nikki Devon

0 komentárov:

Zverejnenie komentára