Voňavý Yves Rocher

Pri dávnejšej návšteve, pre zmenu, divokého západu, som prvý krát zavítala do obchodného centra Bory. Bolo tam toho strašne veľa, tak prejdeme rovno k k veciam, ktorým sa chcem v tomto článku venovať. Ešte spomeniem na úvod, svoj druhý sprchový gél YR mám z novootvorenej pobočky v Banskej Bystrici.





Som človek z citlivým nosom a úchylkou na vône. A tak teda môjmu nosu neušli ani tieto dva kúsky:



Ako vidno, prvý používam už dlhšie. A teda, idem sa mu venovať ako prvému.
žltý sprchovací gél

Je to sprchovací gél s vôňou exotiky ako sa patrí, s Carambolou, z Malázie. Skladá sa z 98% prírodných zložiek a je bez parabénov. Kompletné zloženie sa určite dá nájsť na internete bez problémov. Krabička má pekný tvar, trochu netypický, stál ma cca okolo 2 eur. Zdanie však klame, nie je maličký, má obsah 200ml, čo je obsah väčšiny bežne dostupných sprchovacích gélov v drogériách. Vonia fakt neskutočne skvele, pokožka je krásne hladká, neviem ani, čo by som vytkla. Rozhodne si ho kúpim znova.

 červený sprchovací gél

Tento vonia po granátovom jablku zo Španielska. Vône sú to pomerne podobné, preto si moje srdce získali obe, taktiež je po ňom pokožka jemná a vôbec nevysušuje. Zloženie je rovnaké, opäť 200ml obsah, keďže sa jedná o rovnakú radu.

Moje skúsenosti z Yves Rocher začínajú, no nekončia, sprchovacími gélami a myslím, že keď domíňam svoje zásoby, určite si vyberiem ďalší z tejto edície.
A čo vy, skúsili ste nejaký? Resp. iný produkt od yves rocher? :)
Share on Google Plus

About Nikki Devon

2 komentárov: