Soaphoria - Chillotab

Včerajší deň bol u mňa plný pohody a relaxu. A tak som vytiahla z poličky druhú šumivú tabletu, nech je relax kompletný. :)


Naparovacie tabletky boli pre mňa spúšťačom nostalgie a vrátením sa do detských časov. Pripomenuli mi, že vždy keď som ako dieťa bola chorá, musela som sa naparovať nad hrncom s harmančekom. V stánku mali tuším 4 druhy, no siahla som po tomto, pretože sa mi páčil názov :D

Na stránke si môžete prečítať:


To najbrutálnejšie, čo ste doteraz mohli pocítiť na pleti! Chladiace bylinné extrakty Vám vniknú do pórov, čo Vám dodá ten nádherný osviežujúci pocit, ktorý trvá a trvá a trvá!  Chillotab je inšpirovaný produktom Chillophoria maska čistič. Čajovník, mäta pieporná a kučeravá a gáfor spolu s ricínovým olejom pomôžu problematickej alebo zmiešanej pleti so sklonom k akné. Harmanček má antiseptické vlastnosti, upokojuje a pomôže pri hojení rán.

Použitie:
Naplňte stredne veľkú nádobu s horúcou vodou a dajte do nej Tab (tuhú pleťovú vodu). Tab začne šumieť a vyvolá blahodarnú paru. Ihneď prikryte uterákom hlavu a nechajte šumieť, vyparovať a vstrebávať prírodné extrakty, bylinky a ďalšie aktívne látky obsiahnuté v produkte, ktoré napomáhajú nastoliť rovnováhu pleti. 

Tab predstavuje tabletovú formu naparovacej pleťovej vody určenú na hydratáciu, upokojenie, revitalizáciu, osvieženie či liečbu pleti podľa jej typu. Soaphoria tonizačné a liečivé tabletky neobsahujú chemikálie, syntetické farbivo a parfémy, sú vyrábané pomocou prírodných extraktov a samotných bylín. Odporúčame ich využívať ako doplnenie o starostlivosť o pleť, t.j. pravidelné čistenie, hydratácia a pod. 

Menta
Mäta prieporná je liečivá bylina s priaznivými účinkami proti prechladnutiu či chrípke a patrí medzi najpoužívanejšie aromatické liečivá. Jej listy majú neobyčajne prenikavú vôňu vďaka mentolu, ktorý obsahujú. Aromatické listy mäty majú neobyčajne chladivý účinok na náš organizmus a pomáhajú odvádzať z neho teplo. Je tak vhodná na horúce letné obdobie, ale aj po náročnom fyzickom výkone. V rámci kúpeľa uvoľňuje boľavé a opuchnuté nohy,  zmierňuje reumatické problémy, ošetruje popraskané ruky. Jej vôňa pomáha odbúrava stres a upokojuje myseľ.


Čajovníkový olej
Známi svojím protizápalovým účinkom. Používa sa na poranenia pokožky, infekcie celého tela. Silná esencia má výrazné povzbudzujúce účinky na celý organizmus, čiastočne aj uvoľňujúci a odbúrava napätie ducha či tela ako celok.

Gáfor
Je známy svojimi povzbudzujúcimi a hlavne afrodiziakálnymi účinkami.  Gáfor je kryštalická látka získaná zo stromu gáfrovníka lekárskeho (Cinnamonum camphora). Jeho vôňa je chladivá, štipľavá - otvára a stimuluje myseľ, priťahuje pozornosť. Má široké využitie aj v medicíne. Pomáha pri očisťovaní pleti, bolesti hlavy, prečisťovaní nosových dutín ,bolesti svalov a reume.


Poviem Vám, také uvoľnenie pleti a masáže, som už dlho nezažila. Naozaj som pri tej pare mala pocit, že mi pleť masíruje. Krásne prečistila, otvorila všetky póry a následné umytie (ktoré ale nie je potrebné, tab nijak nelepí) peelingom bolo dôkladnejšie. Hojenie drobných raniek na pleti, (napríklad moje klasické škrabance nechtami :D:D ) Dosť urýchli. A konkrétne tento druh tabu, ChilloTab, skvelo prečistí dutiny :) Som čerstvo po chorobe, tak krásne mi to odopchalo nos, úplne super sa mi dýchalo. :D Tak poďme na zhrnutie :)

Plusy:

- príjemná vôňa
- super pleť prečistí
- pleť je jemná
- urýchluje hojenie drobných raniek
- cena

Mínusy:

-  žiadne

Chillotab kúpite TU
Share on Google Plus

About Nikki Devon

0 komentárov:

Zverejnenie komentára