Mixa - DVOJFÁZOVÝ ODLIČOVAČ OČÍ


Sériu produktov na odličovanie zakončím Mixou. Značkou, ktorú by som určila hlavne citlivej a podráždenej pleti. Nepatrím našťastie síce k prípadom, kde sa stačí pleti zle dotknúť a už je červená, bolí a navodzuje pocit stiahnutia, ale vie mi celkom slušne škaredo zareagovať na okolitý svet, nos sa mi šúpe väčšinu roka a skrz moje zdravotné problémy sa musím hydratovať úplne celá.  Poďme si prečítať popis značky:

Na jemné odstránenie dokonca aj vodeodolného make-upu z očí a očných viečok.
125 ml. Odličovač na citlivé oči obsahuje 2 viditeľné fázy: olejovú a vodnú, ktoré rozpúšťajú a odstraňujú make-up bez potreby drhnutia. Ideálny pre citlivé oči a viečka, dokonale odstraňuje i vodeodolný make-up. Výsledok: Citlivé oči a očné okolie sú dokonale zbavené dokonca aj vodeodolného make-upu. Testovaný na citlivej pleti.

Hypoalergénne zloženie
Odličovacie oleje
Upokojujúci výťažok z ruže

Zloženie testované na citlivej pleti: 880057 2 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, ISODODECANE, ISOPROPYL PALMITATE,CI 61565 / GREEN 6, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, HEXYLENE GLYCOL, POLOXAMER 184, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, POTASSIUM PHOSPHATE, SODIUM CHLORIDE. (F.I.L. B54234/1).


ŽIADNE PARABÉNY. To je veľmi potešujúci fakt. Mali by sme sa im v kozmetike vyhýbať všetci, ale predovšetkým citlivá, náchylná pleť, či problematická. S týmto odličovačom sa odličuje krásne, bez problémovo, poradí si s vodeodolným make upom, neštípe, nezanecháva žiaden mastný filter, pleť je krátko po ňom suchá a tak môžete pokračovať v dodatočnom čistení mydlom a ošetrenie krémom. Nie je to síce potrebné, lebo pleť vyčistí dokonale, ale u mňa je to taký rituál, pokiaľ nemám odličovač na olejovej báze. :)

Zhrnutie:


Plusy:

- bez nejakej výraznej vône
- odlíči vodeodolný makeup 
- pleť je jemná, čistá
- nezanecháva mastný filter na pleti
- neobsahuje parabény
- neštípu z neho oči

Mínusy:

- žiadne
Share on Google Plus

About Nikki Devon

0 komentárov:

Zverejnenie komentára